課題研究 2017/05

【口腔内健康調査】九州歯科大学訪問

5月末に九州歯科大学を訪問し、学長の西原先生に講話して頂きました。生徒の1つ1つの質問に真っ直ぐ答えていただきました。

We visited Kyushu Dental University at the end of May. Mr. Nishihara, the university president, talked to us based on the questions the students had made and sent beforehand. We had the impression that he answered each question honestly.

明治学園中学高等学校 SGH活動報告 【口腔内健康調査】九州歯科大学訪問