課題研究 2017/05/11

【口腔内健康調査】国際学会での研究発表

5/11(木)に九州歯科大学で開催された国際学会「Asia Pacific Conference in Fukuoka」に唯一の高校生参加者として高校3年生6名が参加し、ポスターセッションにて、英語で発表しました。

On May 11th, six high school third grades joined the international scientific societies, “Asia Pacific Conference in Fukuoka” held at Kyusyu Dental University. They made English presentation. They were the only participants who were high school students.

明治学園中学高等学校 SGH活動報告 【口腔内健康調査】国際学会での研究発表