課題研究 2017/06/27、07/11

【人材育成】ビジネスプラン作成講座

日本政策金融公庫 福岡創業支援センターの中原健さんにお越しいただき、2回にわたってビジネスプランを立てるための基本的な考え方を学び、グループで社会のニーズに応えるビジネスプランを考えました。

Mr. Nakahara Takeshi from Fukuoka Business Start-up Support Center, Japan Finance Corporation came to our school and gave a lecture about making business plans. The students learned how to get an idea and tried to make good business plans which will meet the needs of our society.

明治学園中学高等学校 SGH活動報告 ビジネスプラン作成講座