課題研究 2017/07/26

【人材育成】安川電機みらい館訪問

安川電機みらい館を訪問し、最先端の産業ロボットの正確さと速さに目を見張りました。このロボットを使って自動車を組み立てている工場も見学しました。

Our students visited YASKAWA Innovation Center and observed a lot of industrial robots with leading-edge technology. Their movement was amazingly accurate and quick. We also visit the factory using these robots to produce automobiles.

明治学園中学高等学校 SGH活動報告 安川電機みらい館訪問