グローバル英語 2016/10/20

奥山教授による講演会

奥山教授(北九州市立大学)は収益の不平等について生徒に説明されました。収益の不平等が国々の富についての私たちの考え方にどう影響するのか、収益の不平等を考慮した国々の比較の仕方、そしてなぜ収益の不平等が起こるのか、その理由についても話し合いました。

Inequality of Income lecture by Yasuhide Okuyama

Mr. Okuyama explained to the students issues of income inequality. He discussed the way in which income inequality affects the way we consider any specific countries wealth, ways to compare countries taking into account their income inequality, and reasons why income inequality occurs.