グローバル英語 2016/10/07

Neil McClelland准教授による講演会

Neil McClelland准教授(北九州市立大学)はまずEUの基本的な概要について説明し、その後イギリスの最近決定されたEU脱退について説明してくださいました。最終的には、生徒たちはこの最近の出来事がなぜ日本人にとって関連しているのかを学びました。

Brexit lecture by Neil McClelland

Mr. McClelland first gave a basic overview of the European Union. He then explained the recent decision of the United Kingdom to leave the union. Finally, he concluded by explaining why this recent event is relevant to people in Japan.