グローバル英語 2016/05

レポートライティング

4月から取り組んでいるCountry Reportをまとめました。高1から高2のアドバンス選択者の全員が違う国を割り当てられ、それぞれの国について世界的な視点から見たその国にとって大切なことをまとめ、その国が抱える問題を考察し、その改善策を提案するようなレポートを書きました。

Students in the advanced classes have been working on Country Reports since the beginning of the year. Every student did research on a country and wrote a report on the issues that the country has and their possible plans to solve them.

明治学園中学高等学校 SGH活動報告 レポートライティング